Okna so izdelana iz kvalitetnega ploskovno lepljenega smrekovega lesa, brez vidnega dolžinskega spoja, po naših detajlih.

Na voljo imamo profil 68mm, ki ga izdelujemo v dveh izvedbah. Ponujamo les in les-ALU izvedbi profila, ki ju zaščitimo.  Osnovno jih zaščitimo jih s troslojnim ali štirislojnim premazom, sledi končni debeloslojni premaz v izbrani barvi.

Okna so dobro zatesnjena z dvojnimi tesnili. Na oknih boste našli dve vrsti profilov: pokrivni odkapni profil in krilni alu profil.

Profil Les

Profil LES ALU

Karakteristike izvedb oken

Naša okna so zastekljena s stekli priznanega podjetja Ertl Glass. Nudimo dvoslojno – K1,1 ali 1,0 (4+16+4) in troslojno  – K0,7 (4+12+4+12+4) zasteklitev ter dodatno zvočno izolacijo. Prostor med stekli polnjen z argon plinom. TGI distančnik v črni ali sivi barvi spodaj.

Okna so opremljena z okovjem Roto NT, ki je vrtljivo ali vrtljivo-nagibno okovje za okna in balkonska vrata v sivi barvi. Okovje je nastavljivo v zapirnih čepih, škarjah in kotnem ležaju, kar pomeni da brez težav dosežete optimalno zapiranje vašega okna!
Po naročilu lahko vgradimo tudi skrito okovje Roto NT Designo – kot prikazano na sliki spodaj.

Okna izvedemo tudi v dvobarvni izvedbi